Skovbakken møder B93

Af kg

Der er udsigt til masser af mål, når der bydes velkommen til hæderkronede B93 i lørdagens kamp kl 15.00 på Vejlby stadion. B93 er det hold i divisionen, der har lavet markant flest mål. Holdet omfatter også divisionens topscorer i Oliver Drost, der i de seneste 3 kampe har scoret 7 kasser. Oliver er netop udtaget til U20 landsholdet.

Østerbro-holdet kommer til Aarhus fyldt med selvtillid. Holdet har skabt sig en solid afstand til nedryk-ningsstregen og det gode spil har også kastet et hav af mål af sig. Især de seneste to resultater med sejre på 7-1 over Kolding og 4-1 AB Tårnby imponerer.

B93 er sandsynligvis et af KanalSportDivisionens mest velspillende hold. Det er et ungt, talentfuldt hold med masser af potentiale, som vi formentlig kommer til at høre mere til i fremtiden. Den hæderkronede klub har samtidigt sat gang i et meget spændende projekt, som bl.a. omfatter en professionel organisation og en engageret fanklub. Det betyder også, at man har samlet en god og bred trup.

I den seneste kamp havde man 3 spillere ude med karantæne – blandt andet angriberen med det slagkraftige navn Mohammed Ali og midtbanespilleren Anton Pertin. De er alle klar til at træde ind i truppen igen. Ud glider anføreren Martin Heisselberg, der så dommerens ostemad i sidste kamp.

Skovbakken kom sidste weekend tilbage på sporet med uafgjort i den svære udekamp i Næsby - efter det unødvendige nederlag til topholdet Avarta i sidste hjemmekamp. Desværre betød kampen på Fyn også et par skadede spillere. Vi håber de bliver klar til lørdagens kamp. Hvis det ikke bliver tilfældet kan vi konstatere, at flere spillere på 2. holdet byder sig til med glimrende præstationer.

Kampen har stor betydning for, hvem der vil holde fast i kontakten til topholdene, ligesom der ikke mange point ned til de to nedrykningspladser.

Tilbage