Topopgør mod Avarta

Af kg

Lørdagens kamp på Vejlby stadion byder på et topopgør, når det absolutte tophold, Avarta kommer på besøg og møder Skovbakken, der pt. er placeret som nummer 3 i KanalSport Divisionens kvalifikationsspil. Det er i sig selv lidt utroligt, når vi tænker tilbage på sidste hjemmekamp, hvor Skovbakken slog AB Tårnby i en kamp, hvor taberen gled ned under nedrykningsstregen.

Bortset fra en ”black-out” mod Næsby, kommer holdet til Aarhus med lutter sejre i foråret. Under ledelse af træner Benny Gall, spiller holdet godt og engageret fodbold, og efterhånden som banerne bliver bedre, kommer holdets tekniske kunnen sikkert også mere til sin ret. Holdet er bygget op omkring en stærk defensiv, en massiv og god teknisk midtbane og på toppen ligger den høje serber Marko Radosavljevic.

Med sejrene over AB Tårnby og Dalum er Skovbakken kommet med i toppen. Forsvaret er stabiliseret og der er kommet gang i målscoringen – sidst hvor både Rittig og Michael Petersen kom på tavlen. Derfor ser vi frem til en spændende kamp, som kan blive afgørende for, hvordan konkurrencen i toppen af rækken udvikler sig.

Kampen spilles på Vejlby stadion på lørdag d. 16. april kl. 13.00

Du kan følge Skovbakkens 2. divisionshold på holdets facebookside.

Tilbage