Kvindenetværk

I Skovbakken vil vi skabe et stærkt netværk

Vi ønsker at udnyttes vores position som en af landets allerbedste kvindeklubber, til at få engageret kvindelige erhvervsfolk i et stærkt netværk, med fokus på sparring og faglig udvikling.

Hvis du er interesseret i at deltage og se om netværket er noget for dig, kan du kontakte Michael Lynge på 28 58 48 25 eller michaellynge@sponsor-salg.dk 

 

Følgende virksomheder er med i netværket

Beierholm

Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vores betjening og samarbejde med vores kunder er altid forankret hos en partner og et fast team af revisorer og medarbejdere, som kender virksomheden 360 grader rundt.

Deltager: Helle Damsgaard, Statsaut. revisor 

Kontaktoplysninger: Direkte tel.: 87 32 57 39 | Mobil: 29 38 11 42 | hdj@beierholm.dk

 Beierholm

 

Arla

Arla Foods er et andelsselskab med 12.500 mælkeproducenter og 19.000 engagerede kolleger, der elsker mælk. Vi forsøger på alle mulige måder at være ansvarlige og åbne over for dine behov og ideer. Vores mål er at få mest muligt ud af mælken, så du kan få mest muligt ud af livet – hele livet!

Deltager: Line Pedersen, GCO Supply Chain Development

Kontaktoplysninger: Mobil: 22 42 35 69 | line.brandt.pedersen@arlafoods.com 

 Arla

 

 

 

Electrolux Professional

Electrolux Professional er en af ​​verdens førende inden for produktion og distribution af professionelle storkøkken- og vaskeriløsninger. Med de højeste udviklingsinvesteringer i branchen er Electrolux Professional dedikeret til gennemtænkt innovation, som hjælper sine brugere og forbrugeren til en lettere hverdag.

Deltager: Gitte Holm, erhvervskonsulent

Kontaktoplysninger: Mobil: 40 19 47 39 | gitte.holm@electrolux.dk

 

Electrolux -logo -master -blue -CMYK-2015

 

 

Grau Grafisk

GRAU GRAFISK har hånd om projektet fra start til du sikkert får leveret dit produkt. Du har en kontaktperson, der holder styr på hele produktionen. Du kan også vælge en freelance grafiker, En, der kommer i huset hos dig. Til af løse en enkelt opgave eller en fast aftale om nogle timer eller dage om ugen.

Deltager: Dorte Grau, Indehaver

Kontaktoplysninger: Mobil: 40 28 68 98 | grau@tdcadsl.dk

 Grau Grafisk

 

Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er sat i verden for at drive pengeinstitut i balance.

Det betyder, at Sparekassen altid skal være en rigtig god forretning, der både er kendt for gode finansielle resultater og også er respekteret for den måde, som vi driver vores forretning på. En arbejdsplads, som samfundet påskønner, og hvor man som medarbejder er stolt af at arbejde. En Sparekasse præget af engagement og med højt til loftet. Vi er en Sparekasse, som ledes både med hjernen og hjertet.

Deltager: Susanne Bräuner, erhvervsrådgiver

Kontaktoplysninger: Direkte: 88 16 15 30 | ssb@sparkron.dk

Sparkron

Vestjysk Bank

Du har noget på hjertet. Det har din nabo også. Vi har øre for alle. Og vi regner på dine ønsker og rådgiver dig individuelt, uanset hvem du er.

Deltager: Malene Rønø erhvervsrådgiver / souschef

Kontaktoplysninger: Direkte: 96 63 37 11 | mr@vestjyskbank.dk

Vestjysk _Bank _nyt _logo _07.13(2)

 

GF Forsikring

I GF Forsikring adskiller vi os fra de traditionelle forsikringsselskaber på et vigtigt område. Vi er nemlig bygget op omkring en række selvstændige forsikringsklubber fordelt over hele landet.

Deltager: Lykke Heidemann Forsikringsrådgiver

Kontaktoplysninger: Direkte: 72 24 48 72 | lykh@gfforsikring.dk

 Gf -forsikring _65