Sponsorer

J.O. Byggefirma

Hos J.O. Byggefirma forstår vi hvor vigtigt det er, at du har en tømrer, du kan stole på. Vi sørger for at få produceret et solidt arbejde, hvad enten det drejer sig om efterisolering af huset, at få bygget en ny garage, bygget en udestue, nyt tag, eller noget helt syvende, så er vi leveringsdygtige. Uanset om du er kunde i erhvervslivet eller privat, om opgaven er stor eller lille, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi benytter os af vores betroede samarbejdspartnere, professionelle håndværkere hvis arbejde vi kan stå inde for. Det garanterer at ikke alene, kan vi tage små opgaver men også varetage totalentrepriser.

Jo

 

Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er sat i verden for at drive pengeinstitut i balance.

Det betyder, at Sparekassen altid skal være en rigtig god forretning, der både er kendt for gode finansielle resultater og også er respekteret for den måde, som vi driver vores forretning på. En arbejdsplads, som samfundet påskønner, og hvor man som medarbejder er stolt af at arbejde. En Sparekasse præget af engagement og med højt til loftet. Vi er en Sparekasse, som ledes både med hjernen og hjertet.

Sparkron

 

 

GF Forsikring

I GF Forsikring adskiller vi os fra de traditionelle forsikringsselskaber på et vigtigt område. Vi er nemlig bygget op omkring en række selvstændige forsikringsklubber fordelt over hele landet.

 Gf -forsikring _65

 

Skab de bedste resultater med et kursus i salgsteknik

Kunderne stiller større krav til leverandører og forventer mere af sælgerne. Derfor er det vigtigt at du som sælger er klædt på til at håndtere kunden bedst muligt, for at få størst mulig succes i dit salgsarbejde

Salg handler om mange ting, men en af de mere vigtige er den teknik, du bruger, når du arbejder på at lave et salg.

Med et kursus hos GerhardtLynge lærer du at skabe interesse for dine produkter på en positiv og effektiv måde. Forløbet giver dig alle de vigtige salgsværktøjer og metoder via en praktisk og teoretisk tilgang.

Efter kurset vil du have lettere ved at strukturere og eksekvere dit salgsarbejde, så det rammer både kundernes behov og dine resultatmål. Vi arbejder også med redskaber til din effektive selvledelse og målstyring.

 

gerhardtlynge sponsor

 

 

NETVÆRKET - Genvej til et bedre liv

NETVÆRKET er et meget fleksibelt konsulentfirma, som drives og ejes af Heidi Madsen, der er uddannet oplevelsesorienteret psykoterapeut og har mere en 25 års erfaring inden for arbejdet med børn/unge og familier, arbejdet med mennesker med diagnoser og andre iboende belastninger, institutioner, foreninger.

NETVÆRKET tilbyder individuelle og skræddersyede tilbud til den enkeltes behov, hvad enten det er en offentlig institution eller private.

NETVÆRKET har adresse på Djursland, men kommer rundt i det meste af Jylland, hvis behovet er der.

NETVÆRKET: er et privat konsulentfirma, som tilbyder råd og vejledning til familier, institutioner og personalegrupper som arbejder med børn og unge.

NETVÆRKET: tilbyder supervision og terapi både individuelt, som par, i familien, i personalegruppen og sparring til øvrige samarbejdspartner.

NETVÆRKET: tilbyder undervisning til elever med særlige behov.

Så har du, din kollega eller arbejdsplads, din ven eller nabo brug for noget særligt, så skal du ikke holde dig tilbage.

Skriv eller ring for yderligere information.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen
Heidi Madsen

 Netværket

 

Victory Tour Production

Med Victory får du bred erfaring, specialiseret knowhow og topprofessionelt udstyr. Som en af Skandinaviens stærkeste udlejere af udstyr og mandskab til koncerter, events, tourproduktion, festivaler og TV-produktioner, står vi klar til at give dig en gennemført god oplevelse.

 Victory -logo

Smagsgiveriet - Hvert køb giver 10% til Skovbakken

Smagsgiveriet udspringer af navnet Gæstgiveriet. Et Gæstgiveri var tidligere et sted der tilbød rejsende mad, drikke og overnatning. Med udgangspunkt i dette vil vi med Smags- giveriet give Østjyderne smagsoplevelser i form af f.eks. mad, vin, delikatesser og meget mere fra lokale leverandører i Østjylland.

I Smagsgiveriet ønsker vi at give noget tilbage til Østjylland. Dette gør vi ved at samle de bedste lokale producenter i en omkreds af ca. 20 km i og omkring Aarhus et sted. Således tilbyder vi Østjyderne lokale og lækre produkter samlet på et sted. Samtidig giver vi ek- sempelvis de mindre gårdbutikker muligheden for en bredere afsætning af deres produk- ter.

Udover at give noget tilbage til Østjyderne ønsker Smagsgiveriet også at støtte op om- kring de lokale sportsklubber. Dette gøres i ”noget for noget” konceptet. Ved at støtte op omkring de lokale producenter i Østjylland sikres klubberne at de selv får noget tilbage til klubkassen, og derved støttet to gode formål på en gang. 

Skærmbillede 2016-02-25 Kl . 12.40.25

 

Danske Bank - Risskov

Danske Bank tilbyder rådgivning og en bred vifte af finansielle produkter og serviceydelser inden for bank, bolig og realkredit, leasing, pension og forsikring. På den måde kan vi komme hele vejen rundt om din økonomi. 

Danske Bank

 

EL:CON - Landsdækkende elinstallatør

EL:CON er en landsdækkende installatørvirksomhed organiseret i fem driftsselskaber, hvis primære forretningsmæssige områder er traditionel elinstallation og sikring. Til at understøtte ELCONs driftsselskaber er alle specialkompetencer – infrastruktur, indeklima, automation, bygningsautomatik, termografering samt IT og data - samlet i to landsdækkende kompetenceselskaber, som assisterer de lokale afdelinger i forhold til at levere optimale totalløsninger til kunderne.

Elcon _logo

Nye dæk hos Super Dæk

Skal du have nye dæk på bilen eller repareret en skade? Bestil et Super Dæk Service fordelskort og støt Skovbakken når du handler. Super Dæk Service støtter Skovbakken med 10% af dit køb. Kortet gælder på alle Super Dæk Service stationer i landet.

Husk at registrere dit kort ved købet.

Læs mere om alle de gode tilbud på www.sds.dk Skriv en mail til Ebbe Nørkjær på: en@dgj.dk – og oplys Navn, adresse, tlf. nummer og mail, så sender vi kortet til dig. Skriv SDS Fordelskort i emnefeltet.

 

superdaek

 

 

Lej bil med rabat - og støt Skovbakken!

Skovbakkens hold i 3F Ligaen, danmarksserien og U18 Ligaen kører altid i Europcar biler, når holdet skal på udebaneture: Det er behageligt, hurtigt og sikkert.

Når Skovbakkens medlemmer, familie og fans har brug for at leje bil til ferie, flytning eller bare en weekendtur har de flere gode grunde til at gå til Europcar - lige overfor Rutebilstationen i Århus. Du får nemlig 10% rabat på alle priser uanset hvilken type bil, du har brug for - og samtidig støtter du Skovbakken!

Du skal altid henviser til kundenummeret 965615, når du bestiller din bil - så får du rabatprisen helt automatisk.

Du får mange andre fordele ved at leje bil hos Europcar: Europcar har 37 afdelinger over hele landet. Hvor du kan aflevere bilen, hvis du har brug for det. Du kan også købe en såkaldt "Bil & Båd" billet, der sikrer dig et slagkraftig rabat med Molslinien.

Skovbakkens hold i 3F Ligaen, danmarksserien og U18 Ligaen  kører altid i Europcar biler, når holdet skal  på udebaneture: Det er behageligt, hurtigt og sikkert.

Se Europcars bilpark her - og husk kundenummer.

europcar