Flot overskud på sponsorcykelløbet

Af Jesper Raabo

Skovbakken Kvindefodbolds Sponsorcykelløb 30. september 2016 blev et succesfuldt arrangement i mere end én forstand: Masser af ryttere fra elitespillerne på 3F liga holdet til pigerne på de yngste ungdomshold trådte i pedallerne på Vejle Stadions røde løbebaner; stemningen var helt i top både blandt rytterne og på tribunen; løbet fik opbakning af et par nye hovedsponsorer - og allervigtigst: Overskuddet voksede til 42.940 kr. - penge der nu bliver brugt til aktiviteter for holdene.

Det var derfor en tilfreds og glad primusmotor for Sponsorcykelløbet, formand for støtteforeningen Bakken Girls Bent Jensen, der kunne gøre status:

"Ganske som sædvanligt tog jeg sagen i egen hånd, fik fastsat løbsdatoen og kontaktede derefter klubledelsen, holdene og de trofaste ildsjæle, som jeg altid kan regne med år efter år. Første mål var at få rigtig mange ryttere - og det lykkedes over forventning i år. 3F staben og spillerne var særdeles positive, og de fandt oven i købet en ny hovedsponsor i form af Time Consult, der supplerende den anden hovedsponsor Kristian Tømrer. I alt 9 enkeltpersoner/grupper har skaffet sponsorer for 1.000 kr. eller mere, og det betød, at 2016-løbet økonomisk blev det 3. bedste af de i alt 20 sponsorcykelløb, der er kørt," fortæller Bent Jensen, der aldrig tidligere har oplevet så mange ungdomsspillere på cykelbanen.

Med sin vanlige sans for statistik noterede Bakken Girls formanden sig også, at Skovbakkens Fodbolds Sponsorcykelløb gennem årene har tilført klubben over 1 million kr.  

 

 

  

Tilbage