Tilbage på sejrskursen ?

Af Jacob Jørup

Det er en vigtig kamp Skovbakkens 3F-ligahold har i weekenden, når de søndag Kl.13 tager imod Vejle på kunststofbanen i Vejlby. Efter to smalle 1-0 nederlag til KoldingQ og Brøndby, samt en 5-0 lussing i Hjørring, er tiden inde til at sætte slutspurten ind, hvis holdet skal indhente KoldingQ igen inden vinterpausen.

Da de to klubber mødtes i Vejle for et par måneder siden, blev det en sikker 4-1 sejr, og Skovbakken må også regnes som favorit på søndag. Nogen nem kamp bliver det nu ikke. Vejle har hårdt brug for point i kampen om den sidste slutspilsplads, og vil givetvis kæmpe hårdt for at få noget med hjem.

Skovbakkens cheftræner Henrik Andersen siger om kampen:  

Vi regner bestemt ikke med en walk-over, og vi skal ramme niveauet fra kampen i Vejle for at få alle tre point. Vejle holder fast i muligheden for at komme med i slutspillet på den sidste plads. De vil derfor komme med alt hvad de har for at få point med hjem fra Aarhus. Vejle er stærke fysisk og spiller meget duel spil. Dette skal vi kunne modstå, og finde vores eget spil. Vi skal stå fast i duellerne og så skal vi spille med Vejle. Vi må ikke gå med på deres spil med lange bolde og dueller. Vi skal spille langs jorden hurtigt og med masser af bevægelse. Forhåbentlig kan vores offensiv igen drille Vejle ligesom sidst. Vi spillede vores bedste kamp i sæsonen i Vejle og det skal vi finde frem igen.

Spændende bliver det - så tag varmt tøj på og mød op på ”Kunsten” på søndag og støt pigerne i at komme tilbage på sejrskurs igen.

Tilbage